Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Birokratija odlaže postavljanje sistema

Iako najavljeno za polovinu juna, postavljanje sistema za vizuelno i obaveštavanje putem telefonskih poruka o broju slobodnih mesta na zatvorenim parkiralištima, kasni zbog birokratskih problema.

Pavličić: Spens - manje radnika, niže cene zakupa

Rukovodstvo Spensa najavilo je otkaze za deset odsto zaposlenih, kao i nov način raspodele slobodnih poslovnih prostora. Gradonačelnik Igor Pavličić, dao je ovom preduzeću rok da do kraja leta da osmisli novi koncept poslovanja.

Izbori u Rumenki

U subotu 17. jula od 7 do 20 sati biće održani izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice ''Rumenka''.

Toplana i dalje radi na Novom naselju

Radnici Novosadske toplane juče su počeli sa radovima na prevezivanju na rekonstruisani vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića, u delu od Ulice Radomira Radujkova Raše do Todora Jovanovića Toze.

Radovi na raskrsnici na Bulevaru

Radnici Odeljenja signalizacije ''Puta'' danas po nalogu Zavoda za izgradnju grada menjaju semaforsku opremu i instalacije na raskrsnici Bulevara Kralja Petra I i Bulevara Oslobođenja.

Tone smeća posle Egzita

Poslednje večeri ovogodišnjeg Festivala Egzit, na Petrovaradinskoj tvrđavi se, prema proceni policije, okupilo oko 30 hiljada ljudi.

Radnici Dnevnika blokiraju puteve

Radnici "Dnevnik holdinga" i "Dnevnik štamparije" najavili su da će danas posle 8 i 30 blokirati saobraćaj na pojedinim raskrsnicama na Bulevaru oslobođenja.  

Poslednje večeri ludnica na Glavnoj bini (Foto)

Poslednje večeri Exita Petrovaradinsku tvrđavu je posetilo ubedljivo najveći broj ljudi u odnosu na prethodne večeri. Većina njih zadržala se na Glavnoj bini gde su se izređali elektronski sastav Pendulum, dugo očekivani Faith no more kao i Chemical brothers.

Pravi se projekat rekonstrukcije stadiona

Projekat novog izgleda stadiona Karađorđe je u fazi izrade, a najavljenu rekonstrukciju bi trebalo da finansiraju Fudbalski klub Vojvodina i zakupci lokala na severnoj tribini, kojima bi se uloženi novac odbio od zakupnina.